Op zondag 4 februari 2018, de laatste zondagmiddag voor carnaval, zal weer het grootste familiefeest van Laarbeek plaatsvinden. Omroep Kontakt organiseert die dag namelijk opnieuw het Laarbeeks Liedjesfestival. Iedereen die daar plezier aan beleeft kan tijdens dit laagdrempelige evenement weer meedingen naar de eervolle prijs voor het leukste carnavalslied van Laarbeek. Dit jaar vind het plaats in de Dreef in Aarle-Rixtel.

De opzet: Van de deelnemers moet minimaal 1 persoon woonachtig zijn in Laarbeek. Een deskundige jury gaat kijken, luisteren en kiezen wie dit keer als winnaar met de eer mag gaan strijken. Ook deze keer wordt er live meegezongen met de vooraf opgenomen cd (inclusief zang dus) of live met de muziek op cd zonder de vooraf opgenomen zang. De keuze hierbij is aan de deelnemers zelf. De jury zal niet letten op het feit of liedjes wel of niet over Laarbeek gaan. Het gaat er vooral om een echt feestnummer te maken, wat iedere carnavalsvierder snel mee kan zingen. Deze nummers zullen tijdens carnaval ook overal het vaakst te horen zijn, zo leert de ervaring. De inschrijving voor de deelnemers is vanaf heden geopend en loopt tot uiterlijk 24 december 2017. Hierna is opgeven NIET meer mogelijk.


Het is van belang dat alle deelnemers hun nummer en tekst inleveren voor 31 december, o.a. omdat ze ook via radio Kontakt vanaf 5 januari tot en met Carnaval te horen zullen zijn. Aangeboden liedjes mogen aangeleverd worden op CD of via mail in MP3 (320 kbps) of WAV. Inleveren van de audio en tekst moet geschieden voor 31 december 2017. Alle deelnemende groepen krijgen ook dit jaar weer de kans als eerste entreekaartjes te bestellen. Bestel tijdig want er zijn dit jaar beperkt aantal kaarten beschikbaar. Diegenen die meedoen (dus zingen op het podium) hebben gratis toegang. Grote groepen, waarvan slechts enkele personen daadwerkelijk zingen, krijgen enkel voor de zangers een vrijkaartje met een max van 8 kaarten. Het bestellen van kaartjes kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook voor kinderen geldt de normale entreeprijs.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om te soundchecken op de dag zelf om 10:00 uur, graag even doorgeven op het formulier of daarvan gebruik gemaakt gaat worden.
Als er voldoende animo voor is bieden we de mogelijkheid aan om het liedje bij Omroep Kontakt op te nemen. Hiervoor wordt een klein bedrag gerekend. De muziek dient men wel zelf te verzorgen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Carlo Habraken 06-51398904.

Het inschrijf formulier kunt u hier downloaden.

Het weer in Laarbeek