promotie
van Dinther glas en montage
Wij werken samen met de Mooi Laarbeek Krant
Adverteren hier is goedkoper dan je denkt, klik hier voor info.
Voor het juiste financiële advies.

Vriendenclub

Sinds Juni 1996 heeft Radio Kontakt een groot aantal donateurs welke lid zijn van de Radio Kontakt Vriendenclub. Deze mensen laten op deze manier blijken de programma's, de inzet van ruim 80 vrijwilligers en vooral Radio Kontakt zelf te waarderen.
Het in bedrijf houden van een lokale omroep, vooral in deze tijd, is een zware opgave en kost erg veel geld. Gedeeltelijk komt dit uit de reclame-opbrengsten. Toch moeten ook andere inkomsten zorgen dat Radio Kontakt het hoofd boven water kan houden. De bijdrage van de donateurs is hierbij erg belangrijk.

Ook Uw steun is erg belangrijk om er voor te zorgen dat Radio Kontakt ook in de toekomst 24 uur per dag, 7 dagen in de week programma's kan blijven verzorgen en vooral alle gebeurtenissen in en rondom Laarbeek kan melden. Voor slechts 7,50 euro per jaar kunt U lid worden van de Radio Kontakt Vriendenclub. Voor U een kleine moeite, voor ons van groot belang. Meer informatie of lid worden? Stuur dan een e-mail naar dan nemen wij contact met u op. Of kom eens langs bij onze studio aan de in Beek en Donk of bel even naar (0492)463624.

In Groot Brittannië moeten kinderen verplicht anderhalve kilometer hardlopen. Hebben kinderen op Laarbeekse scholen voldoende beweging op, van of naar school?

Bewolkt

9°C

Laarbeek

Bewolkt

Luchtvochtigheid 71%

Wind: 14.48 km/h

  • 21 Mar 2016

    Kans op regen 9°C 3°C

  • 22 Mar 2016

    PM Showers 10°C 4°C